VÄLKOMMEN IN TILL BRYGGERIET

Fem km söder om Helsingborgs centrum bryggs hantverksmässig öl i ett av Sveriges modernaste bryggverk. 

Välkommen in till ett av Sveriges modernaste bryggerier

5 km söder om Helsingborgs centrum finns vi i den gamla fiskebyn RÅÅ. Där brygger vi hantverksmässig öl i ett av Sveriges modernaste bryggverk. RÅÅ står för det rena och naturliga, därför satsar vi på ekologiska råvaror för att ta fram ölets naturliga karaktär och för att erbjuda dig ett ölutbud för alla tillfällen och humör.

Råå var platsen där danskarna slogs tillbaka av svenskarna på tidigt 1700-tal. Fortfarande är det en plats för kampen mot dansken och mot det industriella. Strävan är att göra allt med kvalitet, från grunden, så bra det någonsin kan göras. Vi tar inga genvägar!

I förgrunden ser ni en whirlpool tank och bakom denna är jästankarna med volym på 5000 liter.

2015 startade vår resa genom att skapa produkter av hög klass med kvalitativa råvaror utefter recept som passar alla på sitt lilla vis. Det var då som RÅÅ Bryggeri flyttade in på industrigatan 97, port 8 i stora ljusa lokaler med plats att växa i.

Bryggverk, tankar och flasklinje kom på plats med mycket möda och handpåläggning. Efter många timmars slit morgon till kväll så stod där till sist klart en sammanlänkad brygglinje redo att tillverka ekologisk Råå öl.

Kontakta oss

+46 42-260 260

info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet

Industrigatan 97, port 8

25232 Helsingborg