FÖR DIG SOM DRIVER CAFÉ

Så här arbetar vi med Caféer

Närheten till relationer. Ni ska veta vilka vi är lika mycket som vi vet vilka ni är.

Relation

Tryggheten med en hjälpande hand skapar relationer över tid. Vi vill vara nära er genom att hålla kontakten, besöka ert cafe och vara öppna för era behov.

Hur vi bygger vårt utbud

– Ett brett ölutbud i 33 cl glasflaskor (folköl och alkoholfritt, se sortiment).

– Innovation, med ett bra grundutbud har vi möjligheten att vara innovativa och ta fram special- och säsongsöl i mindre batcher.

– Keykegs/fat 20 & 30 liters (alla produkter kan fås som fat).

– Portabla fatmaskiner för utlåning. Bra vid event och högtider.

– Private labels. Er logga eller eget designarbete passar utmärkt på våra glasflaskor och till vårt ölutbud. Vi har idag många private labels kunder.

– Bryggerivisning och ölprovning.

– Behov som inte står med ovan är vi här för att hjälpa er med. Ta kontakt!

Produkttrygghet

– På RÅÅ Bryggeri använder vi oss av ekologiska råvaror där rå står för det rena och kliniska. Där råvaror av hög kvalite är till för att åstadkomma ett njutningsfullt ölutbud som passar olika individer för olika tillfällen. En blommig session IPA på våren eller en RÅÅ Winter med smak av cola och rostad mandel för vinterns mysiga stunder.

– Snabba leveranser och hög service. Vi tar hand om våra kunders behov. Behöver ni något extra, beställt för lite eller för den delen för mycket så är vi flexibla och reder ut situationen.

– Trygghet skapar vi med en hög produktkvalitet som vi kan stå för. Vid fel eller problem finns vi här för att hjälpa till och lösa situationen på bästa vis. Bl.a. genom att snabbt ta tillbaka levererad produkt, testa av batchen och felsöka problemet och därefter ersätta med en ny.

Intresserad?

Vi är intresserade av dig!

Fyll i formuläret nedan eller hör av dig direkt till oss!

kontakta oss

Ring oss på
+46 42 260 260
eller skicka ett mail till
info@raabryggeri.com

SORTIMENT

IPA Non alcoholic

Fruktig humlearomatisk smak med toner
av grapefrukt och aprikos. En alkoholfri öl väl värt ett test.

2,8

En ljus och välhumlad lager med fruktig smak och läskande beska i kombination med lite lägre alkoholhalt gör det här till en folköl i dess rätta bemärkelse.