FÖR DIG SOM DRIVER DAGLIGVARUHANDEL

Så här arbetar vi med dagligvaruhandel

Närheten till relationer. Ni ska veta vilka vi är lika mycket som vi vet vilka ni är.

Relation

Tryggheten med en hjälpande hand skapar relationer över tid. Vi vill vara nära er genom att hålla kontakten, besöka er butik och aktivt vara en faktor som ökar ölförsäljningen i butiken.

Hur vi skapar utveckling

– Genom fysisk kontakt vara närvarande i er butik och skapa en inbjudande och ren atmosfär i hyllorna där ölen står.

-Vi skapar synlighet i form av demos (ölprovning), kampanjer och aktivt påverkar konsumenterna i en positiv inriktning till butiken och dess utbud.

– Innovation, med ett bra grundutbud har vi möjligheten att vara innovativa och ta fram special- och säsongsöl i mindre batcher.

– Behov som inte står med ovan är vi här för att hjälpa er med. Ta kontakt! Vår styrka är vår flexibilitet.

Produkttrygghet

– På RÅÅ Bryggeri använder vi oss av ekologiska råvaror där rå står för det rena och kliniska. Där råvaror av hög kvalite är till för att åstadkomma ett njutningsfullt ölutbud som passar olika individer för olika tillfällen. En blommig Alkoholfri IPA till middagen eller en RÅÅ folkölslager med maltig bas och smak av rostad mandel för livets avslappnade stunder.

– Snabba leveranser och hög service. Vi tar hand om våra kunders behov. Behöver ni något extra, beställt för lite eller för den delen för mycket så är vi flexibla och reder ut situationen.

– Trygghet skapar vi med en hög produktkvalitet som vi kan stå för. Vid fel eller problem finns vi här för att hjälpa till och lösa situationen på bästa vis. Bl.a. genom att snabbt ta tillbaka levererad produkt, testa av batchen och felsöka problemet och därefter ersätta med en ny.

Intresserad?

Vi är intresserade av dig!

Fyll i formuläret nedan eller hör av dig direkt till oss!

kontakta oss

Ring oss på
+46 42 260 260
eller skicka ett mail till
info@raabryggeri.com

SORTIMENT

IPA Non alcoholic

Fruktig humlearomatisk smak med toner
av grapefrukt och aprikos. En alkoholfri öl väl värt ett test.

2,8

En ljus och välhumlad lager med fruktig smak och läskande beska i kombination med lite lägre alkoholhalt gör det här till en folköl i dess rätta bemärkelse.