FÖR DIG SOM ÄR GROSSIST

Så här arbetar vi med våra grossister

Vi skapar närhet som ger utveckling för att kunna förstå kundens behov

Skapa närhet

För oss är det viktigt att skapa ett nära samarbete med våra grossister. Detta eftersom ni är våra öron och ögon ut mot marknaden.

 

Utveckling

Ett bra och utvecklande samarbete för oss är att bygga en närhet och relation till varandra. Vi vill att ni ska få komma och se vårt moderna bryggeri, hur vi brygger och praktisk arbetar för att få ut så kvalitativa produkter som möjligt. Samtidigt som ni får förståelse för hur vi arbetar vill vi få förståelse för hur ni arbetar och vad ni har för behov ut till kund.

 

Behov

Kundens efterfråga är vår mätstock. En mätstock som efterföljs genom att vi är flexibla och och har förmågan att kunna anpassa oss efter behoven. 

Vi producerar våra produkter främst i 33 cl glasflaskor men kan även leverera 20 & 30 liters fat/keykegs (se sortiment). Vi har portabla fatmaskiner som kunden kan få tillgång till framförallt vid event eller andra tillställningar. Samtidigt är vi gärna ute och hjälper kunden på eventen. Vi har stått på julskyltningar, haft ölprovningar på restauranger samt kör demos inne i butiker. Vi finns här för att hjälpa till.

Vi har också ett antal ”private labels” med kunder som vill ha sin logga på flaskan (eller fatmaskinen). I de flesta fall väljer de en av våra produkter och tillsammans tar vi fram en etikett. Vi har även i vissa fall tagit fram tillsammans med kunden ett eget recept så att deras öl blir unikt. 

 

 Motto:  

 Ensam kan du gå snabbt men tillsammans kan vi gå långt

Intresserad?

Vi är intresserade av dig!

Fyll i formuläret nedan eller hör av dig direkt till oss!

kontakta oss

Ring oss på
+46 42 260 260
eller skicka ett mail till
info@raabryggeri.com

SORTIMENT

lager

Den första av våra öl som vi alltid kommer att ha på hyllan, året runt. En ljus lager med rötterna i den tyska och tjeckiska traditionen med en blinkning mot den moderna amerikanska. En frisk fruktighet och maltig karaktär med en väl balanserad beska i botten som balanseras upp av tropiska toner på slutet.

ALK. 5,0%

pale Ale

Vår engelskinspirerade pale ale med en tydligt knäckig och maltig ton med inslag av smörkola, knäck, röda äpplen och torkade aprikoser.

ALK. 5,0%

apa

Vår West-Coast inspirerade American Pale Ale med balanserad beska och tydliga toner av ananas, passionsfrukt och mango.

ALK. 5,5%

winter

En maltig och fyllig winter ale med balanserad beska som har en tydligt maltig, fyllig smak med toner av karamell, torkad frukt, rostad mandel och aprikos.

ALK. 5,6%

von pilsen

En fruktig kellerbier med den rätta disigheten. Örtiga toner varvat med rostat bröd, aprikos, gräs och gula äpplen.

ALK. 4,5%

session ipa

Fruktig, humlearomatisk smak med balanserad beska och toner av ananas, mango och papaya. Fullmatad trots låg alkohol, som en Session IPA ska vara. 

ALK. 4,5%

ipa

Vår version av en IPA har en balanserad beska men tydligt fruktiga toner med inslag av ananas, mango, grapefrukt och passionsfrukt.

ALK. 6,0%

#nofilter

En fruktig kellerbier med den rätta disigheten. Örtiga toner varvat med rostat bröd, aprikos, gräs och gula äpplen.

ALK. 5,0%

IPA Non alcoholic

Fruktig humlearomatisk smak med toner
av grapefrukt och aprikos. En alkoholfri öl väl värt ett test.

2,8

En ljus och välhumlad lager med fruktig smak och läskande beska i kombination med lite lägre alkoholhalt gör det här till en folköl i dess rätta bemärkelse.