FÖR ER SOM DRIVER RESTAURANG/KROG

Så här arbetar vi med våra restauranger och krogar

Närheten till relationer. Ni ska veta vilka vi är lika mycket som vi vet vilka ni är.

Relation

Tryggheten med en hjälpande hand skapar relationer över tid. Vi vill vara nära er genom att hålla kontakten, besöka er restaurang & krog och vara öppna för era behov.

 Trygghet

– På RÅÅ Bryggeri använder vi oss av ekologiska råvaror där rå står för det rena och naturliga. Där råvaror av hög kvalite är till för att åstadkomma ett njutningsfullt ölutbud som passar olika individer för olika tillfällen. En blommig session IPA på våren eller en RÅÅ Winter med smak av cola och rostad mandel för vinterns mysiga stunder.

– Snabba leveranser och hög service. Vi tar hand om våra kunders behov. Behöver ni något extra, beställt för lite eller för den delen för mycket så är vi flexibla och reder ut situationen. 

– Trygghet skapar vi med en hög produktkvalitet som vi kan stå för. Vid fel eller problem finns vi här för att hjälpa till och lösa situationen på bästa vis. Bl.a. genom att snabbt ta tillbaka levererad produkt, testa av batchen och felsöka problemet och därefter ersätta med en ny.

Hur vi skapar lösningar till era behov

– Ett brett ölutbud i 33 cl glasflaskor (starköl, folköl och alkoholfritt, se sortiment).

– Innovation, med ett bra grundutbud har vi möjligheten att vara innovativa och ta fram special- och säsongsöl i mindre batcher.

– Keykegs/fat 20 & 30 liters (alla produkter kan fås som fat).

– Portabla fatmaskiner för utlåning. Bra vid event och högtider.

– Private labels. Er logga eller eget designarbete passar utmärkt på våra glasflaskor och till vårt ölutbud. Vi har idag många private labels kunder.

– Bryggerivisning och ölprovning. Ölprovning kan vi köra både på bryggeriet och ute hos er (serveringstillstånd erfordras för starköl).  

– Behov som inte står med ovan är vi här för att hjälpa er med. Ta kontakt! Vår styrka är vår flexibilitet.

 

intresserad? vi är intresserade av dig!

Fyll i formuläret nedan eller hör av dig direkt till oss!

kontakta oss

Ring oss på
+46 42 260 260
eller skicka ett mail till
info@raabryggeri.com

SORTIMENT

För mer info och prislista maila till info@raabryggeri.com eller ring 042-260260

lager

Den första av våra öl som vi alltid kommer att ha på hyllan, året runt. En ljus lager med rötterna i den tyska och tjeckiska traditionen med en blinkning mot den moderna amerikanska. En frisk fruktighet och maltig karaktär med en väl balanserad beska i botten som balanseras upp av tropiska toner på slutet.

ALK. 5,0%

pale Ale

Vår engelskinspirerade pale ale med en tydligt knäckig och maltig ton med inslag av smörkola, knäck, röda äpplen och torkade aprikoser.

ALK. 5,0%

apa

Vår West-Coast inspirerade American Pale Ale med balanserad beska och tydliga toner av ananas, passionsfrukt och mango.

ALK. 5,5%

winter

En maltig och fyllig winter ale med balanserad beska som har en tydligt maltig, fyllig smak med toner av karamell, torkad frukt, rostad mandel och aprikos.

ALK. 5,6%

von pilsen

En fruktig kellerbier med den rätta disigheten. Örtiga toner varvat med rostat bröd, aprikos, gräs och gula äpplen.

ALK. 4,5%

session ipa

Fruktig, humlearomatisk smak med balanserad beska och toner av ananas, mango och papaya. Fullmatad trots låg alkohol, som en Session IPA ska vara. 

ALK. 4,5%

ipa

Vår version av en IPA har en balanserad beska men tydligt fruktiga toner med inslag av ananas, mango, grapefrukt och passionsfrukt.

ALK. 6,0%

#nofilter

En fruktig kellerbier med den rätta disigheten. Örtiga toner varvat med rostat bröd, aprikos, gräs och gula äpplen.

ALK. 5,0%

IPA Non alcoholic

Fruktig humlearomatisk smak med toner
av grapefrukt och aprikos. En alkoholfri öl väl värt ett test.

2,8

En ljus och välhumlad lager med fruktig smak och läskande beska i kombination med lite lägre alkoholhalt gör det här till en folköl i dess rätta bemärkelse.