Det senaste från bryggeriet

Disco Lemonade på RÅÅ

Vår limited edition, disco lemonade som är en 3,5 blev en hit och vi tackar för den fina responsen. Vi har några pallar kvar innan vi kör på med nästa nya smakupplevelse. Stort tack till alla som kom förbi bryggeriet i fredags, vilken härlig kväll det blev!

Som ni vet ligger vårt fokus på att ta fram egna ekologiska produkter som håller en jämn och hög kvalitet över tid. Tack vare våra bryggares spetskompetens och fantasi skapar vi dagligen dryckesupplevelser i toppklass, men vi nöjer oss inte där utan strävar efter att ständigt förnya och förbättra oss. Med åren har  vi lärt oss att rätt nyförvärv kan göra laget bättre om värderingarna är i linje med våra. Scoutingen har fått ta tid men nu kan vi presentera RÅÅ Gin, framtagen i samarbete med Tevsjö Destilleri i Hälsingland. Kryddad med RÅÅ IPA erbjuder vi en premiumgin med en förföriskt blommig doft och en rund smak som väcker nyfikenhet. Hoppas det smakar!

 

 

Tevsjö Destilleri i Hälsingland får anses unika i hur de framställer sina produkter. Där tillverkar man sin råsprit själv med spannmål från egna odlingar som rensas, skalas och mals i den egna kvarnen (Teve Kvarn). Vattnet kommer från en egen vattenkälla i bergen ovanför destilleriet. I alla smaksatta produkter används närproducerade kryddor, örter, bär och frukt i den mån sådana är tillgängliga. I övrigt används äkta produkter med hög kvalité – typ vanilj och kanel. Råspriten späds ut för hand med eget källvatten ned till önskad alkoholhalt. Resultatet blir magiskt.

På bryggeriet

Inne i våra lokaler på Industrigatan 97 är det fortsatt full fart. Våra bryggare Håkan och John brygger på för fullt både för våra egna produkter att vara redo till er när så efterfrågas och sommaren slår till och förhoppningsvis viruset släpper taget om oss. Men även som stöd och hjälp till våra kollegor i branschen. Vi tror på den rätta vägen är att hjälpas åt bland oss microbryggerier. Vi behöver varandra för att kunna byta erfarenheter och utvecklas.

Ett RÅÅ Bryggeri med det lilla ekologiska extra

I ett av Sveriges modernaste bryggerier, brygger vi traditionell öl i modern tappning. RÅÅ står för det rena och det naturliga, i vårt sortiment hittar du öl för alla tillfällen och humör.

Kontakta oss +46 42-260 260 info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet Industrigatan 97, port 8 25232 Helsingborg