Det senaste från bryggeriet

Fortsatt fart på bryggeriet

Mars har varit en tuff månad på många vis. Trots detta har vi gjort vad vi kunnat. Vi har blivit mer kreativa och försökt nå ut till våra kunder på olika vis. Både med nya produkter så som APA och Session IPA på systembolaget men även med direkta samarbetspartners. Orangeriet är en sådan där vi lanserade deras nya lager. Kol & Cocktail en annan med sin egna lager som de haft ett bra tag. Bjäre fisk & skaldjur som gjort en sommarbeställning på sin pilsner. Örenäs Slott som vi fortsätter ha bra dialog med, Kitchen and Table med sina två sorter från oss Lager & IPA för att nämna några. Vi fortsätter även att prata med nya partners och har ett par riktigt intressanta samarbeten på gång. 

 

Systembolaget

En försäljningsplats som är enormt viktig för oss micro bryggerier är Systembolaget.

Vårens nyheter från oss på Systembolaget är RÅÅ Session IPA (fd Hammock) och en nya variant av APA som kommer att heta RÅÅ APA. Dessa produkter går upp på systembolaget förste april i närområdet och kommer att finnas på beställningssortimentet.

Inför sommaren laddar vi på rejält. Håll utkik för våra spännande samarbeten som kommer att presenteras i början av Mars. Det är musik, fotboll och lite grumligt.   

 

 

Ett RÅÅ Bryggeri med det lilla ekologiska extra

I ett av Sveriges modernaste bryggerier, brygger vi traditionell öl i modern tappning. RÅÅ står för det rena och det naturliga, i vårt sortiment hittar du öl för alla tillfällen och humör.

Kontakta oss

+46 42-260 260

info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet

Industrigatan 97, port 8

25232 Helsingborg