Det senaste från bryggeriet

Nyheter

Inne i våra lokaler på Industrigatan 97 är det fortsatt full fart. Våra bryggare Håkan kör på och ger sig hän för att få fram så kvalitativ och god öl det bara går ut till er.

Håkan kör på eftersom efterfrågan från er konsumenter har ökat dels på vår öl men generellt sett på lokalproducerat och hantverksmässig öl. Vi har sett en uppgång framförallt hos systembolaget men även att restauranger och krogar efterfrågar mer hantverksmässigt gjord öl. 

Samtidigt som efterfrågan ökar så har vi också fått fler förfrågningar om samarbeten. Vissa samarbeten är redan igång där vi har ett bra exempel ihop med 48 wine. Tillsammans har tagit fram en veteöl med humle inslag för att passa till asiatisk mat och dess kryddade rätter. Organic wheat beer som ölet heter finns också på systembolaget.

Andra samarbeten som är på gång handlar både om nyare ölsorter med spännande inslag men även utvecklade relationer med andra micro bryggerier för att skapa synergier till att kunna producera bättre öl. Som förbättrade inköp av råvaror och material.   

Som ni vet ligger vårt fokus på att ta fram egna ekologiska produkter som håller en jämn och hög kvalitet över tid. Tack vare våra bryggares spetskompetens och fantasi skapar vi dagligen dryckesupplevelser i toppklass, men vi nöjer oss inte där utan strävar efter att ständigt förnya och förbättra oss. Med åren har  vi lärt oss att rätt nyförvärv kan göra laget bättre om värderingarna är i linje med våra. Scoutingen har fått ta tid men nu kan vi presentera RÅÅ Gin, framtagen i samarbete med Tevsjö Destilleri i Hälsingland. Kryddad med RÅÅ IPA erbjuder vi en premiumgin med en förföriskt blommig doft och en rund smak som väcker nyfikenhet. Hoppas det smakar!

 

Tevsjö Destilleri i Hälsingland får anses unika i hur de framställer sina produkter. Där tillverkar man sin råsprit själv med spannmål från egna odlingar som rensas, skalas och mals i den egna kvarnen (Teve Kvarn). Vattnet kommer från en egen vattenkälla i bergen ovanför destilleriet. I alla smaksatta produkter används närproducerade kryddor, örter, bär och frukt i den mån sådana är tillgängliga. I övrigt används äkta produkter med hög kvalité – typ vanilj och kanel. Råspriten späds ut för hand med eget källvatten ned till önskad alkoholhalt. Resultatet blir magiskt.

Tevsjö Destilleri och RÅÅ Bryggeri söker säljare till Stockholm och Göteborg!

För dig som är universitetsstuderande och vill ha ett flexibelt jobb vid sidan av studierna erbjuder vi en säljartjänst där både öl och sprit ingår i produktportföljen. Det kan även vara rätt jobb för dig som har lämnat studierna bakom dig och vill skaffa dig en extrainkomst.

Du får ett eget distrikt där du ansvarar för försäljning och leveranser och för att service och relationer till kunderna är i absolut toppklass. Kunderna består av bättre restauranger, smarta företag och medvetna handlare i dagligvaruhandeln och försäljningen innebär i huvudsak nyförsäljning.

Du säljer på provision och om du kan räkna kommer du snart förstå att här finns pengar att tjäna! För dig som är intresserad finns det räkneexempel att ta del av som visar vad vår modell innebär.

I uppstarten får du en produktions- och produktutbildning på bryggeriet i Råå och på destilleriet i Tevsjö men framförallt få du lära känna den kultur och de gemensamma värderingar vår verksamhet bygger på. Vi är hantverkare av den sorten som inte tar genvägar och som gör produkter vi är riktigt stolta över. Våra kunder tänker och agerar på samma sätt och våra samarbeten tenderar att bli långvariga. Det är i en sådan miljö du ska fungera och verka i.

Intresserad? Välkommen med din ansökan snarast till ji@raabryggeri.com. Mer information om våra företag hittar du på våra hemsidor. Eventuella frågor besvaras av Jonas Ivarsson på 0733-667572.

Ett RÅÅ Bryggeri med det lilla ekologiska extra

I ett av Sveriges modernaste bryggerier, brygger vi traditionell öl i modern tappning. RÅÅ står för det rena och det naturliga, i vårt sortiment hittar du öl för alla tillfällen och humör.

Kontakta oss +46 42-260 260 info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet Industrigatan 97, port 8 25232 Helsingborg