Välkommen till oss på råå bryggeri

I ett av Sveriges modernaste bryggerier, brygger vi traditionell öl i modern tappning. RÅÅ står för det rena och det naturliga, i vårt sortiment hittar du öl för alla tillfällen och humör.

Efter en givande sommar går vi nu in i mörkare tider där hösten har lagt sin ton över vårt avlånga land. Nere på RÅÅ är i vi all färd att brygga på och få vinterns öl färdiga. Vi har nämligen en riktigt spännande nyhet i år. En hybrid juldryck som ni verkligen inte får missa. Mer info kommer när det närmar sig november och julsläppet.

Den 1/11 släpper vi också vår klassiska vinteröl, Winter. Som varit med oss från början och återkommer varje år när mörkret börjar att falla allt tidigare över oss. Winter finns på Systembolags hyllorna lokalt och som beställningsvara i resten av landet,

Du har väl inte missat: RÅÅ GIN 2021. Det finns fortfarande flaskor kvar på Systembolaget.

RÅÅ Gin är en årgångsgin som är fatlagrad på konjaksfat och finns endast tillgänglig i 100 exemplar. Missa inte denna Navy Strenght gin på Systembolaget med nr: 52855.

Är ni intresserade av en bryggerivisning och efterföljande ölprovning vänligen hör av er till info@raabryggeri.com eller läs mer under rubriken bryggerivisning. 

Vill ni veta mer vad som sker på bryggeriet eller vad som säljs på systembolaget tryck på knappen nedan.

Ett RÅÅ Bryggeri med det lilla ekologiska extra

En liten fiskeby med en karg historia som påverkar ölets utformning än idag

Kontakta oss

+46 42-260 260

info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet

Industrigatan 97, port 8

25232 Helsingborg