Välkommen till oss på råå bryggeri

I ett av Sveriges modernaste bryggerier, brygger vi traditionell öl i modern tappning. RÅÅ står för det rena och det naturliga, i vårt sortiment hittar du öl för alla tillfällen och humör.

En turbulent och omvälvande tid

Restriktioner och ovisshet tär på vår bransch, företag och på oss som individer. Vi har en tuff utmaning framför oss där vi noga följer folkhälsomyndigheterna och regeringens restriktioner. Att vara uppdaterar när spelreglerna ritas om gör att vi också kan vara kreativa och snabbt fundera ut lösningar för att kunna nå ut på bästa vis till er som kund och konsument.

Vi har en hel del nyheter på gång med start den förste april då vår nya APA och Session IPA entrar scenen på systembolaget. Läs mer på vad som sker på bryggeriet. 

RÅÅ på Systembolaget

Under rådande omständigheter där restauranger och hotell lider något enormt gör vi även så som producent. På så vis försöker vi vara en hjälpande hand åt våra återförsäljare och se vart vi kan hjälpa samtidigt som vi försöker hitta nya sätt att nå ut till er konsumenter. Dagligvaruhandeln med vår Lager 2,8 och IPA Non alcoholic är en arena. Systembolaget är en annan. Vi uppmanar er att handla lokalt och svenskt. Stöd svenska micro bryggerier!

Von Pilsen, IPA och Pale Ale alla ekologiska ölsorter har vi inne på de flesta systembolagen i och i närområdet kring Helsingborg. Dem finns även att beställa se länk nedan.

Vår Lager och #Nofilter finns så att ni kan beställa dem på systembolagets hemsida: https://www.systembolaget.se/sok-dryck/?searchquery=råå

Ett RÅÅ Bryggeri med det lilla ekologiska extra

En liten fiskeby med en karg historia som påverkar ölets utformning än idag

Kontakta oss

+46 42-260 260

info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet

Industrigatan 97, port 8

25232 Helsingborg