Välkommen till oss på råå bryggeri

I ett av Sveriges modernaste bryggerier, brygger vi traditionell öl i modern tappning. RÅÅ står för det rena och det naturliga, i vårt sortiment hittar du öl för alla tillfällen och humör.

Det har blivit dags att summera året men framförallt hög tid att tacka alla våra trogna följare, kunder och er vi samarbetar med och framförallt för all er kärlek. För oss som ekologiskt hantverksbryggeri betyder ni allt. Tack!
2022 är ett år vi längtar till. Flera projekt vi jobbat med en tid kommer då att presenteras och sjösättas. Idéerna till dessa projekt kommer både från kunder/partners och från våra duktiga bryggare, precis så som vi vill ha det.
Vi bygger vår grund på gemenskap närhet och service där vi hoppas att ni vill fortsätta vara med oss på vår resa och att 2022 blir fantastiskt för oss alla. Men innan dess – till er från oss – Gott Nytt År

Vi har nästa provning den 15/1 2022 och även den 12/3 inplanerade just nu. Det kommer att komma fler datum inom kort. Vid intresse, bokning eller för mer information, maila till info@raabryggeri.com.

Du har väl inte missat: RÅÅ GIN 2021. Det finns fortfarande flaskor kvar på Systembolaget.

RÅÅ Gin är ett årgångsgin som är fatlagrat på konjaksfat och finns endast tillgänglig i 100 exemplar. Missa inte denna Navy Strenght gin på Systembolaget med nr: 52855.

Vill ni veta mer vad som sker på bryggeriet eller vad som säljs på systembolaget tryck på knappen nedan.

Ett RÅÅ Bryggeri med det lilla ekologiska extra

En liten fiskeby med en karg historia som påverkar ölets utformning än idag

Kontakta oss

+46 42-260 260

info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet

Industrigatan 97, port 8

25232 Helsingborg