Välkommen till oss på råå bryggeri

I ett av Sveriges modernaste bryggerier, brygger vi traditionell öl i modern tappning. RÅÅ står för det rena och det naturliga, i vårt sortiment hittar du öl för alla tillfällen och humör.

Studenttider

 

Nu när solen äntligen börjar värma och vi börjar känna oss försiktigt optimistiska gällande att börja umgås och studenten är i antågande så rekommenderar vi våran bästsäljare Nonalcoholic Ipa som ett jättebra alternativ på festen. Den finns i dagligvaruhandeln i och omkring Helsingborg. Vi slår även ett slag för vår Apa, Session ipa och Granen, dessa finns på systembolaget. 

 

 

Vi är nu i början av Juni och fortsätter att följa folkhälsomyndigheten och regeringens restriktioner med stor noggrannhet. Ta hand om er och fortsätt tvätta händerna.

  

 

 Läs mer om vad som sker inne på bryggeriet 

  

 

RÅÅ på Systembolaget

Under rådande omständigheter där restauranger och hotell lider försöker vi vara en hjälpande hand åt våra återförsäljare och se vart vi kan hjälpa samtidigt som vi försöker hitta nya sätt att nå ut till er konsumenter.

Två nyheter som nu finns att köpa hem är #Granen och Råå The Sounds.

En annan nyhet är vår egen Gin som ni hittar i systembolagets beställningssortiment den 13/5.

Vi uppmanar er att handla lokalt och svenskt. Stöd svenska mikrobryggerier!

Von Pilsen, IPA och Pale Ale alla ekologiska ölsorter har vi inne på de flesta systembolagen i och i närområdet kring Helsingborg. Dem finns även att beställa se länk nedan.

Vår Lager och #Nofilter finns så att ni kan beställa dem på systembolagets hemsida:

 

Ett RÅÅ Bryggeri med det lilla ekologiska extra

En liten fiskeby med en karg historia som påverkar ölets utformning än idag

Kontakta oss

+46 42-260 260

info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet

Industrigatan 97, port 8

25232 Helsingborg