Välkommen till oss på råå bryggeri

I ett av Sveriges modernaste bryggerier, brygger vi traditionell öl i modern tappning. RÅÅ står för det rena och det naturliga, i vårt sortiment hittar du öl för alla tillfällen och humör.

RÅÅ Bryggeri och Tevsjö Destilleri presenterar årets fräschaste nyhet – Gini! Från den 1 juli finns den på systembolaget, på hyllan i NV Skåne och i beställningssortimentet i hela landet.

Gini är en gin & tonic drink på flaska, baserad på RÅÅ IPA, RÅÅ Gin och Tevsjös unika tonicblandning. Resultatet blev en magisk rosaskimrande drink som kan serveras över is före maten eller precis som den är en dag på stranden eller terassen.

Du kan även hitta Gini på välsorterade restauranger i din närhet.

Studenttider 

 

Nu när solen äntligen börjar värma och vi börjar känna oss försiktigt optimistiska gällande att börja umgås och studenten är i antågande så rekommenderar vi våran bästsäljare Nonalcoholic Ipa som ett jättebra alternativ på festen. Den finns i dagligvaruhandeln i och omkring Helsingborg.  

  

Här på bryggeriet går allt för högtryck just nu, precis som det ska vara på den här tiden på året. Vi brygger åt oss själva  och vi brygger åt ett antal kollegor i branschen som precis som vi tror på att göra ekologisk öl hantverksmässigt i en modern och effektiv miljö. Det känns väldigt bra att vara med och bidra till sammanhållningen bland mikrobryggerier och vi hjälps åt på daglig basis för att hantera  våra gemensamma utmaningar samtidigt som vi lär oss och inspireras av varandra.

 

 Läs mer om vad som sker inne på bryggeriet!

 

RÅÅ på Systembolaget

 

Den 1 Juli får vi tillökning i dryckesfamiljen. Då kommer GINI – en fräsch gin & tonic cocktail att dyka upp på systembolagshyllorna i sydvästra Skåne och systembolagets beställningssortiment. Drycken är framtagen i samarbete med Tevsjö Destilleri och är baserad på RÅÅ IPA och RÅÅ Gin.

 

  

Enjoy!

  

 

Vi uppmanar er att handla lokalt och svenskt. Stöd svenska mikrobryggerier!

 

 

 

Von Pilsen, #granen, session Ipa, och Pale Ale är alla ekologiska ölsorter som vi har inne på de flesta systembolagen i och i närområdet kring Helsingborg. Dom finns även att beställa se länk nedan.

 

 

 

Ett RÅÅ Bryggeri med det lilla ekologiska extra

En liten fiskeby med en karg historia som påverkar ölets utformning än idag

Kontakta oss

+46 42-260 260

info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet

Industrigatan 97, port 8

25232 Helsingborg