Välkommen till oss på råå bryggeri

I ett av Sveriges modernaste bryggerier, brygger vi traditionell öl i modern tappning. RÅÅ står för det rena och det naturliga, i vårt sortiment hittar du öl för alla tillfällen och humör.

Dags att planera julavslutningen eller ett annat event och inte vet vad ni ska göra? Hör av er till oss! Vi kombinerar bryggerivisning med ölprovning. Är ni 6 personer eller fler bokar vi in en tid som passar er. Hör av er till info@raabryggeri.com

Varmt välkomna!

Efter en intensiv sommar som öppnade upp i juni har vi nu landat i en spännande höst. Den 10 september gick årets höstöl, RÅÅ Rising Autumn upp på systembolaget. Rising Autumn är i detta nu inne på 270 systembolagshyllor runt om i Sverige och har glädjande nog fått väldigt god feedback av er öldrickare. En len pale ale med knäckiga inslag som passar väl in till höstens mörkare kvällar. 

Vi blickar nu även framåt och mot nästa släpp som är den förste november med vår vinteröl, En halv mörk brown ale (ESB) med namnet Winter. 

Vi fortsätter hålla en hög takt inne i bryggeriet och får många förfrågningar om samarbete där redan vissa är igång och andra är på väg att komma igång. Väldigt roligt. läs mer nedan:

Ett RÅÅ Bryggeri med det lilla ekologiska extra

En liten fiskeby med en karg historia som påverkar ölets utformning än idag

Kontakta oss

+46 42-260 260

info@raabryggeri.com

Hitta till bryggeriet

Industrigatan 97, port 8

25232 Helsingborg